Meistä

Tarina

Kaivannon pohja. Sellainen kaivinkoneen tekemä leikkaus pohjoisen routaiseen maaperään, jonka pohjalle sijoitellaan putkia ja muuta nykyaikaisen yhteiskunnan vaatimaa infrastruktuuria. Tiedätkö?

Sieltä se ajatus lähti. Voisiko rakentamisen työnkulkua tehostaa digitaalisilla ratkaisuilla aina hankkeen valmistelusta viimeistelyyn? Siten, että siitä hyötyisi jokainen projektin osapuoli. Voisimmeko löytää prosesseja, joissa tuotetaan laadukasta materiaalia koko elinkaaren ajalle: suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon?

Jatkamme Mittamiehet Finland Oy:n yli kahden vuosikymmenen kestänyttä toimintaa uusilla sävyillä.

Alan digitalisaation tuomat mahdollisuudet tuovat meille kaikille konkreettisesti yhtä asiaa: ajansäästöä. Ajansäästö merkitsee toki tehokkaampaa rakentamista, mutta ennen kaikkea se merkitsee lisää aikaa elämän tärkeisiin asioihin: perheelle, läheisille ja elämälle.

Haluamme tuottaa asiakkaamme kasvoille hymyn juuri silloin kun sitä eniten kaivataan.

 

Missio & visio

Näemme, että digitalisaation ja robotisaation rooli rakentamisen prosesseissa tulee lisääntymään vähentäen ihmisen konkreettista uurastamista operoivassa päässä. Todellista tehokkuutta, laatua ja toimitusvarmuutta tullaan saavuttamaan hyvillä, oikein valituilla ja toimivilla prosesseilla.

Meidän tehtävänä on tuoda asiakkaillemme parhaat, älykkäimmät ja tehokkaimmat ratkaisut helposti saataville. Valmiiksi paketoituna ihmisen käsiin.

Haluamme olla paras digitalisoituvan rakentamisen organisaatio, joka tuottaa konkreettista lisäarvoa asiakkailleen.

Arvot

Yhteistyö ja ihminen aina keskiössä

Ihmisten ja eri osaajien yhteistyö on merkitsevää onnistuneen lopputuloksen saavuttamiseksi. Yksikään digitaalinen ratkaisu ei itsessään tule tuottamaan mitään ilman oikenlaista tahtotilaa tehdä töitä yhteisen tavoitteen eteen. Yhteisen tahtotilan saavutettuamme meillä on mahdollisuus valita juuri kyseiseen hankkeeseen parhaat ratkaisut.

Toimimme rohkeasti

Uskallamme kokeilla, tutustua ja ehdottaa uusia ratkaisuja. Tuomme uusia näkökulmia ympärillemme toiminnan ja tuottavuuden parantamiseksi.

Vaalimme laatua

Tuomme osaamistamme laadukkaamman ympäristön rakentamiseksi. Kehitämme omaa ammattitaitoamme, tuotteitamme ja prosessejamme yhä korkeamman laadun saavuttamiseksi.

Tavoittelemme tuloksia

Haluamme tuottaa asiakkaallemme konkreettisia tuloksia. Tuloksellisilla projekteilla kasvatamme luottamuksellista suhdetta välillemme.

Tavoitteellisuus pätee myös meihin tekijöinä ja ihmisinä. Haluamme olla tavoitteellisia ja kehittää omaa toimintaamme.

Yrityksenä haluamme mahdollistaa älyttömän hyvän, kannustavan ja turvallisen työilmapiirin.